Intresserad av våra verksamheter på Trolle Ljungby?

Köanmälan:

Plats på förskolan:

Är ni intresserade av förskoleplats kan ni maila/ringa oss och så skickar vi en ansökningsblankett till er alt ladda hem lappen här:

Förskoleplats

maila köansvarig: asa.bostrom@trolleskola.nu

Plats på skolan:

Intresserad av vår skola?

Maila caroline.akessonlarsson@trolleskola.nu om information.

Adress till förskola/skola:

Trolle Ljungby förskola/skola

Elmqvists väg 20

290 34 Fjälkinge

Förskolan:

Intresserad av våra förskolor och vill veta mer om oss eller hälsa på?

Ta kontakt med vår förskolechef Åsa Boström asa.bostrom@trolleskola.nu alt 0725718051.

För att ställa sig i kö till någon av våra förskolor måste man vara medlem i vår förening. Det blir ni om ni betalar in 200kr.

Insättningsdatum räknar vi som det datum ni står i kö från.

Obs! Vill ni sätta upp syskon till barn i våra verksamheter i kö, betalar ni INTE in någon köavgift igen utan skickar bara in en köanmälan. Vi har syskonförtur.

Medlemsavgiften på 200 kr sätts in på vårt bgnr: 5867-7766.

När ni får plats på förskolan är det sen en årsavgift på 100 kr/medlem från det året barnet/barnen fått plats.

Glöm inte skicka in även ansökningsblanketten så vi får information ang kontaktuppgifter, startdatum, ålder på barnet etc.

Ni kan ställa ert barn i kö från det datum det har fått ett personnummer.

Obs!

Tackar man nej till en plats som vi erbjuder i någon av våra förskolor och vill avvakta plats på den andra, då hamnar man sist i kön.