Förskolan

Trolle Ljungby förskola finns i Parkvillan, granne till skolbyggnaderna.

På Trolle Ljungby förskola har vi 2 avdelningar, Trollen och Jättarna.

Trollen och Jättarna har sin hemvist i Parkvillan.

Förskolan har öppet 6:30-17:15 (för tillfället)

Personalen har avdelningsplanering och då hjälps personalen åt att stötta varandras avdelningar.

Varannan vecka har hela personalgruppen gemensam planering. Då stöttar 3 föräldrar/gång kl:14.45-16.30 i barngruppen tillsammans med Micke som ni annars hittar i köket.

Ca en gång per termin ordnar vi obligatorisk fixardag på förskolan då föräldrarna fixar ute och inne för att göra det ännu bättre för våra barn på förskolan.

Glöm inte beställa ansökningsblankett till förskolorna på Trolle Ljungby eller Nymö och/eller Trolle Ljungby skola.

Uppsägningstiden är 2 månader och glöm inte bort att säga upp barnomsorgsplatsen inför skolstarten och ansöka om fritidsplats istället! Ni som har barnomsorg i annan kommun lämnar in uppsägning direkt till dem men gärna en kopia till oss.

Ni vet väl om att man har rätt att välja vilken förskola/skola man vill oavsett vilken kommun ni bor i! Passa på och gör ett aktivt val för era barns skull!