Trollebygdens byaskolor

-FÖRSKOLOR-SKOLA-FRITIDS

Jessika Muller

Rektor på Trolle Ljungby skola och fritidshem.

Det är med glädje jag nu tillträder som ny rektor efter Carro. Jag har jobbat i många år som lärare bl a på Antonskolan och Väskolan. Jag brinner för skolans arbete och min ambition är att fortsätta utveckla verksamheten på skolan med eleven i fokus tillsammans med alla duktiga medarbetare, elever och vårdnadshavare. I augusti börjar jag min rektorsutbildning.

Trolle Ljungby skola ska vara en verksamhet där alla kan växa, utvecklas och lära, där alla trivs och känner sig trygga. Jag anser att den bästa skolan skapas genom samarbete mellan skola, elever och vårdnadshavare. Vi ska fortsätta  att vara "den lilla skolan med det stora hjärtat".

Jag tillträder den 4/2 och jobbar då deltid på skolan. Jag finns på plats på eftermiddagarna mån-ons och hela torsdagarna, detta gäller fram tills påsklovet då jag tillträder helt.

Jag ser fram emot att arbeta med all personal, elever och er vårdnadshavare. Kom gärna fram och säg hej! Så jag träffar er och lär känna er.

/ Jessika.

jessika.muller@trolleskola.nu